Miss Cruise Güzellik Yarışması'nın kraliçesi sağlıkçı çalışanı Kadriye Nur Çelebi oldu

Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 21:04:00

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 21:04:00

Bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Miss Cruise Güzellik Yarışması'nda 23 yaşındaki sağlık çalışanı laborant Kadriye Nur Çelebi birinci seçildi İkinciliği Melis Sezen'e olan benzerliği ile dikkati çeken ve mankenlik yapan Gökçen Pınarbaş kazanırken üçüncülüğü ise manken İdil Karakuş kazandı. Kraliçenin taçını Yılmaz Morgül, Vedat Uğurlu ve Salih Güney birlikte taktılar. Final gecesinde Yılmaz Morgül sahneye çıkarak şarkılar söyledi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Miss Cruise Güzellik Yarışması, kraliçe adaylarını Miray Cruises tarafından sağlanan lüks bir cruise gemisiyle denize açtı. Yunan Adaları turu yapan "Gemini" adlı gemide gerçekleştirilen yarışma, Vizyon Production'ın tescilli organizasyonu olarak dikkat çekiyor.

JÜRİ ÜYELERİ

Yarışmanın jüri üyeleri ise usta Aktör Salih Güney (jüri başkanı), Vedat Uğurlu (Miray Cruises Yön.Kur.Bşk.), Hakim Seval Karataş, Volkan Severcan, Menekşe Kankavi (iş insanı), Gül Erda, Av.Kasım Aksoy, gazeteci Nurcan Sabur, Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, gemi kaptanı Charlios Petridis, Ece Gürsel, Alp Pehlivan, Dt. Mehmet Özel, Yakup Turan (Gökkuşağı Tekstil) ve Fuat Güven (Vice President Hotel Operations) tarafından yapıldı.

KREASYONLARINI SERGİLENDİ

Final gecesini de içeren lüks gemi turunda güzeller başkent Atina, Santorini ve Mikonos adasını gezme fırsatı da buldular. Yarışmanın final gecesinde finalistler Lapieno Mayo ve Gökkuşağı Tekstil'in kreasyonlarını sergilediler.