Selen Görgüzel her şeyi açıkladı! Kızı İlknaz Bektaş ölümden dönmüştü

Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 15:02:00

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 15:02:00

Selen Görgüzel'in kızı İlknaz Bektaş elektronik sigara yüzünden az kalsın hayatından oluyordu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Selen Görgüzel, kızı İlknaz Bektaş'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel'in kızı İlknaz Bektaş, kullandığı elektronik sigara nedeniyle rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Hayati tehlikeyi atlatan İlknaz Bektaş'la ilgili anne Selen Görgüzel'den açıklama geldi.

Instagram hesabından yapılan açıklamada Selen Görgüzel, "Kızım İlknaz Bektaş elektronik sigara kullanımına bağlı olarak ciddi bir sağlık sorunu yaşamıştır. Akciğerlerin dumanı süzememesi sonucu kalbin etrafında hava kabarcıkları oluşmuş ve bu kabarcıklar, kalbin çalışmasını engelleyecek seviyeye ulaşarak hayati tehlike yaratmıştır." dedi.

Görgüzel açıklamasının devamında, "Şu anda iyileşme sürecinde olup, Allah'ın izniyle bu zor dönemi atlatacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte yanımızda olan, arayıp soran ve dualarını eksik etmeyen tüm dostlarımıza ve sevdiklerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteği bizler için çok kıymetlidir. Telefonlara cevap veremiyoruz, ancak lütfen merak etmeyin, iyiyiz.

Son olarak, yaşadığımız bu zorlu deneyimin ışığında, herkesi elektronik sigara kullanımının tehlikeleri konusunda bir kez daha uyarmak istiyoruz. Lütfen sağlığınızı riske atmayın." ifadelerini kullandı.