Tuğba Ekinci Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftini hedef aldı: 'Evlenmezse kullanılmış olacak'

Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 22:24:00

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 22:24:00

Çiğdem Akman ile En'ler programına konuk olan Tuğba Ekinci bu kez de Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftini hedef aldı. Eleştirileriyle gündeme bomba gibi düşen Tuğba Ekinci, Hande Erçel'e verdi veriştirdi. Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftinin aşkı hakkında konuşan Tuğba Ekinci, "Hande Erçel evlenmezse kullanılmış olacak. George 'Koloni' ile mi flört edeceksin? Hakan Sabancı'nın bir üstü ne olacak?" ifadelerinde bulundu.

"O Şimdi Asker" şarkısıyla hepimizin hafızalarına kazanan Tuğba Ekinci, eleştirileriyle sık sık konuşulan isimler arasında olmayı başarıyor.

TUĞBA EKİNCİ VERDİ VERİŞTİRDİ

Tuğba Ekinci konuk olduğu tüm programlarda gerek eleştirileriyle gerekse yorumlarıyla gündeme bomba gibi düşüyor.

HANDE ERÇEL VE HAKAN SABANCI ÇİFTİNE ELEŞTİRİ

Çiğdem Akman ile En'ler programına konuk olan Tuğba Ekinci, bu kez de Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftini hedef aldı. Tuğba Ekinci, Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın yaklaşık iki yılı aşkın süredir devam eden aşkına eleştirilerde bulundu.

"EVLENEMEZSE KULLANILMIŞ GİBİ OLACAK"

Tuğba Ekinci, "Holdingi olan bir çocuğun ailesinin oğluyla birliktesin, farz et olmadı ondan sonra nereye? Hani herkes finali bekliyor ya şimdi "inşallah evlenirler" falan. Evlenmedin mi ne olacak? Kullanılmış gibi olacak. Ne gerek var? Evlenemezsen onu derler" ifadelerini kullandı.

"HAKAN SABANCI'NIN BİR ÜSTÜ NE OLACAK?"

Sözlerine devam eden Tuğba Ekinci, "Nereye şey edicen? George 'Koloni' ile mi flört edeceksin? Onun bir üstü ne olacak? Ne kaldı?" dedi.