Fenerbahçe uzatmalarda yıkıldı

Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2024 Pazar 00:04:00

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2024 Pazar 00:04:00

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, İzmir deplasmanında Göztepe ile 2-2 berabere kaldı.

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, zorlu deplasmandan kalesinde 90+5'te gördüğü golle 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe'nin golleri gollerini, 45+3'te penaltıdan Edin Dzeko ve 45+7'de Youssef En-Nesyri kaydetti. Göztepe'nin golleri ise 68'de Koray'dan ve 90+5'te Romulo'dan geldi.

Bu sonucun ardından ligde 2. haftada puan kaybı yaşayan Fenerbahçe, puanını 4 yaptı. İzmir temsilcisi ise 2 puana yükseldi.

OLAYLAR DAMGA VURDU!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç devre arasında protokol tribünü terk edip, sarı-lacivertlilerin yer aldığı deplasman tribününe geçti.

Başkan Koç, güvenlik ekipleriyle birlikte Göztepeli taraftarların olduğu güney kale arkası tribününde geçip Fenerbahçeli futbolseverlerin maçı izlediği alana girdi. Göztepeli taraftarların Koç'a yabancı maddeler attığı görüldü. Ali Koç ve Fenerbahçe yönetiminin, sarı-lacivertli taraftarların tribünde yaşadığı karışıklığa müdahale etmek için sahaya girdiği öğrenildi. Ardından tekrar tribünden çıkıp maçın oynandığı esnada tekrar güney kale arkasından geçen Ali Koç'a büyük tepki yağdı. Ali Koç'un çıkış tüneline giderken başına su şisesi geldiği ve düştüğü görüldü, maça ara verildi.

Yoğun koruma ekibiyle tünele gelen Ali Koç, yeniden protokol tribününe geri döndü. Ali Koç, protokol tribününe dönerken Göztepe CEO'su Kerem Ertan Koç'a tepki gösterdi.

Karşılaşma daha sonra kaldığı yerden devam etti.

FENERBAHÇE'DE 3 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ise ilk hafta kazandıkları Adana Demirspor maçına göre 3 değişiklik tercih etti.

Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin yerine Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao ve Youssef En Nesyri şans buldu.

HER İKİ TAKIM DA İZMİR'DEKİ YANGINLARI UNUTMADI

Göztepeli futbolcular sahaya "Doğa bizim, sorumluluk hepimizin, Geçmiş olsun güzel İzmir'imiz", Fenerbahçe ise "Geçmiş olsun güzel İzmir" yazılı pankartla çıktı.

MONTELLA DA TAKİP ETTİ

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yanı sıra olimpiyatta mücadele eden milli okçu Mete Gazoz ve Göztepe Spor Kulübü cimnastikçisi Ferhat Arıcan ile Göztepe Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve asbaşkan Acun Ilıcalı da karşılaşmayı takip etti.