Ve bu iş bitti: Yüzyılın transfer çalımı Antoine Griezmann! Resmen imzayı atıyor

Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 12:09:00

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 12:09:00

Antoine Griezmann cephesinde sürpriz bir transfer gelişmesi meydana geldi. Golcü arayışında olan birçok farklı takımın gündeminde yer alan Fransız santrafor, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı. Öte yandan İspanyol basını Antoine Griezmann'ın yeni adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Antoine Griezmann, 2005 yılında LaLiga ekibi Real Sociedad'ın yolunu tuttu. Uzun yıllar Real Sociedad forması giyen Fransız golcü, 2014 senesinde Atletico Madrid'e 30 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. 2019 yılında ise, Atletico Madrid ekibinden Barcelona'ya 120 milyon euro bonservis beledi ile katıldı. Devam eden süreçte kiralık olarak Atletico Madrid forması giyen Antoine Griezmann, 2023 senesinde Katalan devinden 22 milyon euro bonservis bedeli ile tekrardan Atletico Madrid'e transfer oldu.

Halihazırda Atletico Madrid forması giyen Antoine Griezmann, golcü arayışında olan birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alıyor. Ayrıca Fransız futbolcunun ismi bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı. Öte yandan İspanyol basını, deneyimli golcünün yeni adresini duyurdu.

Neymar transferi hayırlı olsun!

MLS EKİPLERİ TRANSFER İÇİN DEVREDE

Transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Golcü arayışında olan birçok farklı takımın transfer gündemindeki golcü ise, Antoine Griezmann.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; MLS ekipleri de Fransız futbolcuyu renklerine katmak için harekete geçti.

ANTOİNE GRİEZMANN OLUMLU YAKLAŞTI

Haberin devamında, Antoine Griezmann'ın MLS ekiplerine transfer olmak için olumlu yaklaştığı kaydedildi.

İlerleyen günlerde 33 yaşındaki Fransız santraforun MLS ekipleri ile anlaşması ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kene ve sivrisinekten korunmanın altın kuralları!

48 MAÇTA 24 GOL 8 ASİST

Başarılı performansı ile MLS ekiplerinin de transfer gündeminde yer alan Antoine Griezmann, 2023-2024 sezonunda; Supercopa, Kral Kupası, LaLiga ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde toplam 48 mücadeleye katıldı. Bu karşılaşmalarda takımına 24 gol ve 8 asist katkısında bulundu.

Öte yandan Atletico Madrid ile 2026 senesine kadar sözleşmesi bulunan Antoine Griezmann'ın güncel piyasa değeri, 25 milyon euro.

Bugs Bunny aslında katilmiş, Tom ve Jerry ise tren raylarına oturmuş ve... Şok olacaksınız! İşte çizgi filmlerin ilginç sonları