Ve Süper Lig ekibine hayırlı olsun: Yılın transfer çalımı Emre Mor! Resmen imzayı atıyor

Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2024 Perşembe 10:57:00

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2024 Perşembe 10:57:00

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de forma giyen Emre Mor, son zamanlarda birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alıyor. Öte yandan milli futbolcunun yeni durağı, yine Süper Lig ekiplerinden oldu. İşte Emre Mor transferinin detayları…

Emre Mor, 2017 senesinde Dortmund'dan İspanya'nın Celta Vigo ekibine transfer olmuştu. 2019 yılında ise, 190 bin euro karşılığında Süper Lig devlerinden Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti. Devamında ise yine kiralık olarak Olympiakos'a transfer olmuştu. 2022 senesinde ise milli futbolcu bedelsiz olarak Karagümrük'e katıldı.

Devam eden süreçte Emre Mor, Fenerbahçe'ye 2 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. Akabinde kiralık olarak tekrar Karagümrük'te forma giyen milli futbolcu, halihazırda sarı-lacivertli ekipte.

Yüzyılın transfer çalımı Antoine Griezmann!

SÜPER LİG EKİPLERİNİN TRANSFER GÜNDEMİNDE

Süper Lig ekiplerinin transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Sezona teknik direktör Jose Mourinho ile başlayan Fenerbahçe'de en çok konuşulan isimlerden biri, Emre Mor oldu.

Süper Lig kulüplerinden birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alan Emre Mor, hocası Jose Mourinho'nun gözüne girmeyi başaramamıştı. Öte yandan yeni adresi yine Süper Lig ekiplerinden oldu.

EMRE MOR İMZAYI ATIYOR

Emre Mor, Süper Lig kulüplerinden; Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Adana Demirspor ile anılmıştı. Öte yandan milli futbolcunun yeni adresi başka bir takım oldu.

Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Eyüpspor, Emre Mor transferi için düğmeye bastı. 27 yaşındaki milli futbolcu ve Eyüpspor'un anlaşma aşamasında olduğu kaydedildi.

İlerleyen günlerde birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alan milli oyuncunun, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'a imza atması bekleniyor.

Neymar transferi hayırlı olsun!

1 GOL 4 ASİST

Emre Mor 2023-2024 sezonunda; Konferans Ligi Elemeleri, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele etti. 995 dakika süre alan 27 yaşındaki milli futbolcu, toplam 21 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda takımına 1 gol ve 4 asist katkısında bulundu.

Halihazırda Fenerbahçe'de forma giyen milli oyuncunun güncel piyasa değeri ise, 2 milyon euro.

Kene ve sivrisinekten korunmanın altın kuralları!