Ve yüzyılın transfer çalımı: Neymar hayırlı olsun! Havalimanı dolup taşacak

Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 10:39:00

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 10:39:00

Neymar cephesinde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Halihazırda Al-Hilal forması giyen Brezilyalı yıldız, sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzakta kalmıştı. Öte yandan Suudi Arabistan basını Neymar'ın adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Neymar, Brezilya ekibi Santos'ta gösterdiği performans ile birçok farklı takımın transfer gündeminde yer almıştı. 2013 senesinde ise, 88 milyon euro bonservis bedeli ile Barcelona'ya transfer olmuştu. Devamın eden süreçte, Katalan devinden Fransa'nın yolunu tutarak 222 milyon euro bonservis ile PSG ekibine katılmıştı.

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Yarın İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte 21 Ağustos 2024 il il hava durumu tahminleri

Ligue 1'de PSG ekibi ile uzun yıllar mücadele eden Neymar, 2023 senesinde 90 milyon euro bonservis beledi ile Al-Hilal'e transfer olmuştu. Ancak sakatlık geçirmesi, beklenen performansı yerine getirememesine neden oldu.

AL-HİLAL NEYMAR İÇİN TERAR DEVREDE

Suudi Arabistan basınında çıkan habere göre, 2024-2025 sezonunda Al Nassr'ın kaptanı Portekizli Cristiano Ronaldo ile Al-Hilal'in Brezilyalı yıldızı Neymar karşı karşıya gelecek.

Cristiano Ronaldo, 1 Ocak 2023 tarihinde Al-Nassr ekibine katılmıştı. Neymar ise büyük umutlarla 15 Ağustos 2023 tarihinde Al-Hilal'e transfer olmuştu. Cristiano Ronaldo ve Brezilyalı yıldızın mücadelelerde karşı karşıya gelmesi bekleniyordu.

Şarkıcı Berdan Mardini dünyaya açılıyor

Ancak büyük beklentilerle transfer edilen 32 yaşındaki santraforun sakatlanması sonucunda bu mümkün olmadı. Öte yandan Al-Hilal'in Brezilyalı yıldız ile sözleşme uzatmak istediği öne sürüldü.

TRANSFER TAMAM

Neymar'ın Al-Hilal ekibindeki sözleşmesi, 2025 yılında sona eriyor. Suudi Arabistan basınındaki haberlere göre, Al-Hilal ve Brezilyalı yıldız arasındaki görüşmeler sürüyor.

3 damla yeterli! Sahte altın sirkeyle anlaşılıyor!

İlerleyen süreçte 2023 sezonunda takıma transfer olan 32 yaşındaki yıldız futbolcunun tekrardan Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al-Hilal ile sözleme imzalaması bekleniyor.

5 MAÇTA 1 GOL 3 ASİST

Al-Hilal ekibine büyük umutlarla transfer olan Neymar, sakatlık nedeni ile beklentileri karşılayamamıştı. Bunun yanı sıra 2023-2024 sezonunda, Saudi Pro League ve AFC Şampiyonlar Ligi'nde toplam 5 karşılaşmaya çıktı. 386 dakika süre alan Brezilyalı yıldız, 1 gol atmasının yanı sıra takımına 3 asist katkısında bulundu.

Öte yandan halihazırda Al-Hilal forması giyen Neymar'ın güncel piyasa değeri, 30 milyon euro.