Çok merak ediliyordu! Zerrin Özer'den sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi

Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2024 Cuma 22:51:00

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2024 Cuma 22:51:00

Zerrin Özer yeni teklisi ‘Her Gün Olay'ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözü ve müziği Mustafa Arapoğlu'na ait olan şarkının yapımcılığını Hayrettin Güneş üstlendi. Özer, Darülaceze'de fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görüp taburcu oldu 66 yaşındaki Özer, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Özer, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Mutlu ve huzurluyum. Herkes gibi arada bende sağlık sorunları yaşıyorum” dedi.

Erkan Nas yönetmenliğinde İstanbul'da kamera karşısına geçen Zerrin Özer,yeni şarkısı için, "Çok güzel bir çalışma oldu. Artık ayda bir ya da iki ayda bir sevenlerimizle buluşacağız" dedi.

ZERRİN ÖZER SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Özer, Darülaceze'de fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görüp taburcu oldu 66 yaşındaki Özer, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sözlerine devam eden sanatçı sağlık durumunu merak eden hayranlarına da açıklamalarda bulunup, "Sağlık durumum çok iyi. Kendimi çok iyi hissediyorum. Mutlu ve huzurluyum. Herkes gibi arada bende sağlık sorunları yaşıyorum. Kimse meraklanmasın bomba gibiyim ve herkesi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.