Mauro Icardi'nin yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı! Fenerbahçeliler'i kızdıracak plaka...

Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 20:22:00

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 20:22:00

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys ile karşılaşacak Galatasaray'da 9 numaralı forvet Mauro Icardi geçtiğimiz haftalarda özel hayatıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Magazin manşetlerine Wanda Nara ile sık sık gelen Mauro Icardi bu kez de yeni aldığı lüks arabasıyla dikkat çekti. Sarı-Kırmızılı Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yeni sarı renk son model arabasının fiyatı ise dudak uçuklattı. İşte başarılı oyuncu Icardi'nin kendisine aldığı yeni oyuncağının fiyatı…

Galatasaraylı Arjantinli yıldız Mauro Icardi özel hayatı ile çok konuşuluyordu. Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Wanda Nara ile sık sık gündeme gelen başarılı futbolcu İcardi, bu kez de arabasıyla dikkatleri çekti.

ICARDI'NİN POZLARI GÜNDEM OLDU

Galatasaray'da gol kralı olan 9 numaralı forvet Mauro Icardi çalkantılı aşk hayatından sonra kendisine moral hediyesi olarak araba aldı. Yeni son model arabasıyla Instagram'da ortalığı kasıp kavuran futbolcu Icardi'nin bu pozları gündem oldu.

ICARDI YENİ OYUNCAĞINI INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Icardi yeni lüks oyuncağını Instagram hesabından, 'Birlikte mükemmel çiftiz, o bakışları çalıyor ve ben.. Ben de öyle' şeklinde bir notla paylaştı. Arjantinli yıldız, Lamborghini markasının Urus modeli aracını satın aldı.

DUDAK UÇUKLATAN FİYAT!

Fotoğrafa kısa sürede binlerce beğeni gelirken, Icardi'nin son model bu oyuncağının fiyatı merak konusu oldu. Icardi'nin son model arabasının fiyatı ise tam tamına 52 milyon TL.

ICARDI'NİN PLAKASINDA FENERBAHÇE DETAYI

4 Haziran'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden 3-0'lık skorla sarı-kırmızılılar galip gelmiş, 8 Ocak'ta oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda yine 3-0 mağlup etmişti.

FENERBAHÇE KARŞISINDAKİ GALİBİYETİ PLAKAYA KAZIDI

Milyonluk aracın 'Fenerbahçe' detaylı plakası ise dikkat çekti. İşte bu 3-0'lık ve 0-3'lük skorlar plakaya 3003 olarak geçtiği öne sürülüyor. 34 R 3003 numaralı plakada derbilerde Icardi'nin de gol attığı skorların işlendiği iddia edildi.