Set çalışanları Hülya Avşar ve Uğur Yücel'e adeta şemsiye oldu! Görüntüler sosyal medyada tepki topladı

Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2024 Cuma 19:02:00

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2024 Cuma 19:02:00

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, başrol arkadaşı başarılı oyuncu Uğur Yücel ile yeni projesi için sete çıktı. İki oyuncu çekimlerin başladığı 'Aşkın Dünkü Çocukları' filmi setinde skandal görüntülere imza attı. Hülya Avşar'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflara sosyal medyada tepki yağdı. Set çalışanları Yücel ve Avşar'a ayakta şemsiye tuttukları görüntülere eleştirilerde bulundular. İşte detaylar…

Güzel oyuncu Hülya Avşar'ın 13 yıl sonra sinemaya döndüğü 'Aşkın Dünkü Çocukları'nın çekimleri sürüyor. Uğur Yücel'i ve Hülya Avşar'ı yıllar sonra aynı projede bir araya getiren 'Aşkın Dünkü Çocukları' filminin setinden ilk kareler geldi. Filmin çekimleri 14 Ağustos'ta başladı.

ÜNYE'DE SİNEMA MACERASI

Doğal güzellikleri ve tarihi hazineleriyle Karadeniz'de binlerce yıllık bir geçmişi yaşatan Ordu'nun Ünye ilçesinde geçen trajikomik, sıcak bir aşk ve arkadaşlık hikayesini beyaz perdeye taşıyacak filmin yapımcılığını A. Selim Tuncer, yaratıcı yapımcılığını ise Esra Seyrekbasan üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Levent Onan oturuyor.

FİLMİN KADROSUNDA USTA İSİMLER VAR

Filmin ana kadrosunda; Mehmet Özgür, Derya Baykal, Derya Alabora, Jessica May, Yıldıray Şahinler, Ümit Çırak, Atilla Şendil, Ali Düşenkalkar, Mustafa Kırantepe, Mustafa Şimşek, Goncagül Sunar, Özlem Tokaslan, Meral Çetinkaya, Bilge Şen, Yonca Şahinbaş, Elif İskender, Burak Can, Nehir Gökdemir, Muharrem Yurtseven, Elif Çakman, Alma Terzic, Ömer Toprak Yılmaz da yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

"Aşkın Dünkü Çocukları" yıllarca birbirine hasret kalan birbirinden çok ayrı kültürlerden gelen iki aşığın buruk hikayesini beyazperdeye taşıyacak. Hülya Avşar, filmde; 'Isabel' karakterini canlandırıyor. Uğur Yücel ise 'Arif' karakterine hayat veriyor. CineGenna Pictures yapımı 'Aşkın Dünkü Çocukları'; trajikomik, sıcak bir aşk ve arkadaşlık hikâyesini konu ediniyor. 70'li yıllardan günümüze taşan buruk bir aşk hikayesini dönemin toplumsal konularıyla harmanlayarak anlatıyor. Gerçek bir hikayeden alınan filmin konusu bunun üzerine ayrıca bir merak konusu oldu.

HÜLYA AVŞAR'DAN SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Ordu'nun Ünye ilçesinde başlayan çekimlerden ilk kareler, Hülya Avşar tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Oyuncuları güneşten korumak için şemsiye tutan set çalışanlarının görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Dizinin çekimlerinde set çalışanlarının ünlü oyuncu Hülya Avşar ve Uğur Yücel'e ayakta durup şemsiye tutmalarına sosyal medyadan tepki yağdı. SOSYAL

'RAHATSIZ EDİCİ FOTOĞRAF'

Fotoğrafların sosyal medyada yayılmasının ardından birçok kullanıcısı durumdan rahatsızlık duydu. Kullanıcılar, 'Uğur Yücel'den beklemezdim kötü bir görüntü olmuş', 'Gerçekten inanılmaz rahatsız edici bir fotoğraf', 'Büyüdükçe küçülmek bu olsa gerek' vb. eleştirilerde bulundu.