Ünlü isimlerden 15 Temmuz paylaşımları! "Kahramanlarımızı unutmayacağız"

Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2024 Salı 07:30:00

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024 Salı 07:30:00

Hülya Koçyiğit, Sinan Akçıl, Sibel Can, Yılmaz Erdoğan, Alişan ve nice ünlü isim... 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8'inci yılında Türkiye şehit ve gazilerini unutmadı. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından duygularını dile getirdi.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

HÜLYA KOÇYİĞİT: Tarih boyunca nice kahramanlık destanı yazan Yüce Türk milleti, son destanını 15 Temmuz 2016'da yazmıştır. Vatan toprağının kutsallığına, vatanın bölünmez bütünlüğüne, bağımsızlığına ve cumhuriyetine her şartta sahip çıkan ve onlara gelecek zararda canını siper eden Türk milleti, o karanlık günde de bunu bir kez daha göstermiştir. Bu millet her karanlığı birlik olarak aydınlığa çevirir ve çevirmiştir, bu topraklarda karanlıklardan medet umanlar her daim bozguna uğrayacağını bilmelidir. Bugünün vesilesiyle bir kez daha vatan toprağına canını, kanını harç eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allah Türk milletine böyle günler yaşatmasın.

TÜRKİYE'M SEN ÇOK YAŞA

SİNAN AKÇIL: 8 yıl geçti diye 15 Temmuz'u unuttuğun zaman, aynı hainlik tehlikesine hazır olman gerekir. Dik duruşlu halkı ve lideriyle büyük ülke Türkiye'm sen çok yaşa... Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum... Ne mutlu Türküm diyene.

SİBEL CAN: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun. O karanlık gecede, milletimizin cesareti ve inancıyla aydınlanan sabahı gördük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. 15 Temmuz'u asla unutmayacağız.

15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN ZAFERİDİR

YILMAZ ERDOĞAN: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

ACUN ILICALI: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

EBRU GÜNDEŞ: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü.

DEMET AKALIN: 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

ALİŞAN: 15 Temmuz milletin zaferi.

ESRA EROL: Bu aziz vatan için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.