Galatasaray-Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? GS - Young Boys rövanş maçı hangi kanalda?

Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 10:42:00

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 10:42:00

Şampiyonlar Ligi play-off eşleşmeleri kapsamında mücadele eden Galatasaray, Young Boys ile rövanş maçında karşılaşacak. Galatasaray, Avrupa arenasında yer almak için Young Boys engelini aşmak zorunda. Sarı-kırmızılı takımın taraftarları, Galatasaray-Young Boys maçını televizyondan canlı olarak takip edebilecek. Peki Galatasaray-Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? GS - Young Boys rövanş maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ikinci maçında Galatasaray, Young Boys'u konuk edecek. İlk maçta Young Boys'a 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar, sahasında oynayacağı rövanş maçında 2 farklı skorla kazanıp tur atlayan taraf olmak istiyor. Futbolseverler, Galatasaray-Young Boys maçını canlı olarak takip edebilecek. Peki Galatasaray-Young Boys maçı ne zaman, hangi kanalda? GS - Young Boys maçı şifresiz mi? İşte detaylar...

GALATASARAY-YOUNG BOYS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys'u evinde ağırlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off karşılaşması kapsamında İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşılaşacak olan Sarı-kırmızılı ekip, kendi sahasında galibiyet için ter dökecek.

RAMS Park'ta oynanacak olan Galatasaray-Young Boys rövanş maçı, 27 Ağustos Salı günü saat 22.00'de başlayacak.

GS - YOUNG BOYS MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray-Young Boys maçı TRT1 ve Tabii üzerinden canlı yayınlanacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda frekansları ülke sınırlarını aşan kanallar, şifreleniyor. Şifreleme sonrasında TRT 1 frekans ayarı yapan kullanıcılar Galatasaray-Young Boys maçını canlı olarak takip edebilecek.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Oynanan ilk maçta deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin güçlü ekibi Young Boys ile bu akşam tur mücadelesi verecek.

Galatasaray, 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne girebilmek için 2 farklı galibiyete ihtiyaç duyacak.

Müsabaka 1 farklı sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle sona ererse uzatmalara geçilecek. Beraberlikte ve konuk takım galibiyetinde ise turu geçen taraf Young Boys olacak.

Elenen takım yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.