Ve Cenk Tosun transferini duyurdular! Süper Lig ekibinin yeni golcüsü

Yayın Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 11:09:00

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 11:09:00

Cenk Tosun, Beşiktaş'a veda etmek için hazırlanıyor. Tosun Paşa olarak da bilinen milli golcü, Süper Lig'in başka bir ekibi için ter dökmeye devam edecek. Cenk Tosun ile ilgili detaylar haberimizde…

Cenk Tosun, uzun yıllardır Beşiktaş'a hizmet ediyordu. Ayrıca Beşiktaş'ın sezonu kötü geçirmesine rağmen takımı ile birlikte Türkiye Kupası'nı kazanmayı başarmıştı. Öte yandan Cenk Tosun, sezonda skora en çok katkı veren futbolcular arasındaydı.

Beşiktaş ile sözleşmesi sona ermiş olan 33 yaşındaki Tosun Paşa'nın yeni adresi, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor olacak.

EYÜPSPOR, CENK TOSUN'U TRANSFER ETMEYE HAZIRLANIYOR

Süper Lig'e yeni yükselen takımlar arasında bulunan Eyüpspor, Cenk Tosun'u transfer etmeye hazırlanıyor. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, 30 Haziran itibari ile bonservisini eline alan Tosun Paşa ile anlaşma aşamasında.

A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosunda da yer alan Cenk Tosun, Çekya - Türkiye maçında sonradan dahil olduğu oyunda gol atmayı da başarmıştı.

TOSUN PAŞA'NIN 47 MAÇTA 19 GOL KATKISI BULUNUYOR

Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş forması ile toplam 47 maça çıktı. Ayrıca 2522 dakika sahada kaldı. Rakip filelerini toplam 11 kez havalandıran Cenk Tosun, takım arkadaşlarını 8 kez golle buluşturdu.

33 yaşındaki milli forvet Cenk Tosun'un güncel piyasa değeri ise, 2 milyon Euro.