Doğum haritası nasıl çıkartılır?

Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 14:33:00

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 14:33:00

İlk olarak kişinin ya da olayın gerçekleştiği tarih göz önüne alınır. Tarih, mekân, şehir bilgileri girilerek doğum haritası çıkartılır. Bu bireyin doğum anı, bir kuruluş, bir çöküş ya da herhangi bir hadise de olabilir. Peki doğum haritası nedir? Doğum haritasını çıkartmak için nelere ihtiyacımız var?

GUNES.COM

ABONE OL

Doğum haritası yani yıldız haritası, kişinin dünyaya geldiği an gezegenlerin Güneş çevresindeki konumlarını anlamlandırır. Doğum haritası nedir? Doğum haritasına giriş ve detayları haberimizde...

Doğum haritası çıkartmak için ihtiyacımız olan şeyler;

Doğum haritasını çıkartmak için ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri doğum günü... İkinci olarak iyi araştırılan doğruluğu kabul edilen doğum saati ve son olarak doğum yeri...

Astroloji haritasını çıkarmanın hemen ardından;

Gezegenlerin konumu: Gezegenlerin konumu giriş gelişme sonuç açısından oldukça önemlidir.

Burçlar: Konumun nasıl gerçekleşeceği açısından oldukça önemlidir. Durumu saf ve şeffaf haliyle yanıltmadan ortaya koyar.

Açılar: Haritada bulunan açılar konular arasındaki bağlantıyı anlamamızı, bu bağlantıların sıralamasını gösteren detaydır.

Örnek

Kişinin Ay'ı Aslan burcunda ve beşinci evde ise Ay'ın ihtiyaç duyulan gezegen olduğu aklımıza gelerek bu karakterin eğlenceye ihtiyaç duyduğunu anlayabiliriz.