Mutlu olmak için 3 s kuralı

Yayın Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 13:42:00

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 13:42:00

Şöyle bir insanlara baktığınızda hemen hemen herkes çok mutlu… Kimi sosyal medyada yeni ilişkisinin 2. Gününü kutluyor, kimi yeni işi için seminer alıyor, kimi dünyadaki en mutlu insan gibi davranıyor. Yani sosyal medya ciddi şekilde yanıltıyor. Gerçekten mutlu olmak mı zordu, yoksa biz mi zorlaştırdık? Mutlu olmak için neleri eksik yaptık? Ya da mutluluk bizden neleri eksiltti? İşte mutlu olmak için 3 s kuralı…

GUNES.COM

ABONE OL

Birinin nasılsın demesine ihtiyacınız varsa en iyi ilacın kendiniz olduğunu unutmayın. Hayatın her yerinde var olmanız gerektiğini, yaşamak için kendinize ihtiyaç duyduğunuzu da unutmayın... Mutlu olmak için 3 s kuralı ile mutluluğu doruklarda yaşayacaksınız. Mutlu olmak haklı olmayı bu sefer getirecek... Çünkü herkes mutlu olmayı hakkediyor. Peki, mutlu olmak için 3 s kuralı nedir?

Mutsuz olduğunuz olayları dikkatli şekilde incelerseniz, hiç birinin sizinle alakalı olmadığını göreceksiniz.

3S Kuralı

Sadelik

Mükemmel özelliklere sahip olmak zorunda değilsiniz. Her şeyin güzel olması çoğul oluşumda hiç mümkün değil. Her düşünceniz sade ve realiteye yakın olacak şekilde adım atarsanız ilk s kuralını başarıyla geçmiş olacaksınız!

Sükûnet

Sakinlik ve dinginlik her şeyi yoluna koyar. Zamanın mutluluk mıknatısı olan sükûnet her zaman her alanda işe yarar. Sabır güçten her zaman daha güçlüdür.

Samimiyet

Çok samimiyet saygıyı azaltır, çok iyilik suiistimal edilir, çok sevgi nankörlük getirir. Çok olanlar sıkıntıysa, denge esastır. Bu samimiyete küsmek manasına gelmez. Gerçek samimiyete sizce de hasret kalmadık mı?