İzel'e Serenay Sarıkaya benzetmesi! Yorumlara dayanamadı açıklama yaptı

Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2024 Cuma 12:34:00

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2024 Cuma 12:34:00

İzel'in son paylaşımı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Çünkü İzel'in son pozunu takipçileri Serenay Sarıkaya'ya benzetti. Sevgilisi Hakan Verbiç ile çıktığı Çeşme tatilinden fotoğraf paylaşan İzel'in son hali haberimizde...

İzel'in Çeşme tatilinden paylaştığı fotoğraf Serenay Sarıkaya'ya benzetildi. Yorumlara daha fazla kayıtsız kalamayan şarkıcı İzel, açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı İzel, sevgilisi Hakan Verbiç ile çıktığı Çeşme tatilinden paylaşımda bulundu. İzel'in son pozu güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'ya benzetildi.

AÇIKLAMA GECİKMEDİ!

İzel ile denizin ve güneşin keyfini çıkaran Hakan Verbiç, sosyal medyadan paylaşımda bulundu. İzel'in bir uygulamayla fotoğrafta, kendini bir hayli genç gösterdiği dikkatlerden kaçmadı.

PHOTOSHOP YOK

Ünlü şarkıcı, Serenay Sarıkaya'ya benzetildi. İzel, Sarıkaya'ya benzetilmesiyle ilgili şunları söyledi:

"Ve bir benzetme daha... Bu sefer de güzeller güzeli Serenay Sarıkaya'ya benzetmişsiniz. Bu beni tabi ki mutlu eder. Sürekli benden oldukça genç güzel birilerine benzetmeniz ne kadar hoş olsa da hiç kendi gençliğime benzediğimi düşünmediniz mi? NOT: Bu arada ne kadar inanmasanız da bu fotoğrafta photoshop yok hiç yok. Sadece cildim için çok ince ve basit bir filtre var." dedi.

Hadise'den İsrail zulmüne tepki: İnsanlıktan iğrendiğimiz an

Yeni imajını görenler zor tanıdı