En sulu göz 3 burç! Onlara dokunan bin pişman...

Yayın Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 11:29:00

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 11:29:00

Doğuştan duygusal olan burçlar, karşı taraftan olumsuz bir cümle duyduğunda ya da hoşuna gitmeyen bir tavırla karşılaştığında adeta gözleri dolar. Eğeryaşanan olumsuzluklar karşısında hemen duygusal bir kişiliğe bürünüyorsanız siz de bu 3 burcun özelliklerini barındırıyor olabilirsiniz. İşte doğuştan duygusal 3 burç…

Duygusal insanlar yaşadıkları sıkıntı ile başa çıkarken nispeten zorlanırlar. Duygusallığın yanı sıra endişeli ve ürkek tavırları ile dikkat çeken bu 3 burç yaşadıkları problemler karşısında ağlamaktan çekinmezler. Hassas bir yapıya sahip olan duygusal burçlar hassas yapıları nedeniyle incitilmekten çok korkarlar. İşte doğuştan duygusal 3 burç...

KOÇ BURÇLARI

Her ne kadar dışardan sert ve güçlü gibi görünse de Koç burçları hassas ve duygusal bir mizaca sahiptir. Bu burç gruplarının dayanıklı yapıları ve zorlukla mücadele noktasındaki kararlı tutumlarının altında kırılgan bir fıtrat yatar.

YENGEÇ BURÇLARI

Herkes hayatında zaman zaman tatsız durumlar yaşar. Fakat Yengeç burcu insanlar karşılaştığı bir olumsuzluk karşısında kolayca kırılabilir. Astrolojide en duygusal kimseler olarak kabul gören bu yengeç burçlarının hayatını duyguları yönlendirir.

KOVA BURÇLARI

Sıcakkanlı, arkadaş canlısı ve sosyal kimlikleri ile ön plana çıkan Kova burçlarının her ne kadar hayata karşı umursamaz bir tavır takındıkları söylense de yaşanan olayları çok kafaya takarlar. Öte yandan sosyal kimliğine karşın kova burçları insanlara hislerini kolay açamazlar. Duygusal yapıları bu burç grubunun peşini bırakmaz.