Ve bu iş bitti: Salih Özcan imzayı atıyor! Süper Lig devine hayırlı olsun

Yayın Tarihi: 09 Temmuz 2024 Salı 11:13:00

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2024 Salı 11:13:00

Borussia Dortmund forması ile kariyerini sürdüren Salih Özcan, takımına veda etmeye hazırlanıyor. Ayrıca başarılı orta sahanın transferi için bir Süper Lig ekibi de devreye girdi. Bu noktada Borussia Dortmund cephesinde de transfere olumlu yaklaşıldığı kaydedildi. İşte Salih Özcan transferi ile ilgili detaylar…

Süper Lig devleri, yaz transfer döneminde birçok yıldız futbolcuyu renklerine katmak için çalışmalar yürütüyor. Ayrıca birçok Süper Lig ekibinin renklerine katmak istediği futbolculardan biri, EURO 2024'de de forma giyen Salih Özcan.

BORUSSİA DORTMUND TRANSFERE OLUMLU BAKIYOR

Salih Özcan 2022 yılında Köln'den ayrılarak Borussia Dortmund'un yolunu tutmuştu. Ancak beklentilerin altında kalan milli futbolcu, ilk 11'de kalıcı olmayı başaramadı.

Borussia Dortmund ile iki sezon geçiren Salih Özcan, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Ayrıca Nuri Şahin önderliğindeki Alman ekibi, transfere olumlu yaklaşıyor. Milli futbolcunun transfer tercihi ise, Türkiye.

SÜPER LİG DEVİ DEVREYE GİRDİ

Borussia Dortmund ile iki sezon geçiren Salih Özcan için bir Süper Lig ekibi devreye girdi. Zira gelecek sezona iddialı bir kadro ile giriş yapmak isteyen Beşiktaş, orta sahasını milli futbolcu ile güçlendirmeyi hedefliyor.

Ayrıca piyasa değeri 10 milyon Euro olan Salih Özcan için pazarlıkların sürdüğü kaydedildi.

BEŞİKTAŞ ADIM ADIM SALİH ÖZCAN'A YAKLAŞIYOR

Beşiktaş'ın, A Milli Futbol Takımı ile 2024 Avrupa Şampiyonası'nda forma giyen Salih Özcan için transfer teklifi yapması bekleniyor. Siyah beyazlılar, Borussia Dortmund ile bonservis pazarlığından olumlu sonuç alırsa, transferin olumlu sonuçlanacağı düşünülüyor.

2023-2024 SEZONU İSTATİSTİKLERİ

Salih Özcan, Borussia Dortmund ile çıktığı tüm kulvarlarda toplam 34 mücadeleye katıldı. Ayrıca milli futbolcu, sahada kaldığı süre boyunca gol ya da asist katkısı üretemedi.