Ve sonunda bitti: Rey Manaj imzayı atıyor! Yeni takımına hayırlı olsun

Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2024 Salı 13:22:00

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024 Salı 13:22:00

Rey Manaj son zamanlarda golcü transfer etmek isteyen birçok takımın gündeminde. Geçtiğimiz sezona adeta damgasını vuran santrafor, kariyerine sürpriz bir ekipte devam edecek. İşte Rey Manaj transferi ile ilgili detaylar…

Rey Manaj, halihazırda Sivasspor forması giyiyor. Süper Lig'in geride kalan sezonunda golleri ile ön plana çıkan santrafor, performansı ile birçok farklı kulübün takibine girdi. Ayrıca Rey Manaj için Suudi Arabistan ekibi de düğmeye bastı.

SUUDİ EKİBİ TRANSFERE YAKLAŞTI

Suudi Arabistan ekiplerinden Damac FC, Rey Manaj'ı transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Suudi basınında çıkan haberde Sivasspor, 27 yaşındaki santrafor için 15 milyon euro bonservis talep etti. Suudi ekibinin ise belirtilen fiyata yaklaştığı ve transferi bitirmek için harekete geçtiği aktarıldı. Rey Manaj'ın yıllık ücret konusunda cömert davranan Damac FC'ye imza atmaya sıcak baktığı kaydedildi.

SÜPER LİG VE SERİE A DEVREDEYDİ

Rey Manaj'ın ismi, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Serie A'dan Lazio ve Como ile de anılmıştı. Ancak talep edilen yüksek bonservis sebebi ile transferden vazgeçildiği iddia edilmişti.

REY MANAJ 2023-2024 SEZONU PERFORMANSI

Rey Manaj, 2023-2024 sezonunda Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 36 mücadeleye katıldı. Bu karşılaşmalarda toplam 22 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ayrıca takımına 3 asist katkısında bulundu.